Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sunde måltidskasser med kylling

Hvis du er vild med kylling og savner mere inspiration til, hvordan du kan bruge kylling i din madlavning, kan du finde mange spændende opskrifter i sunde måltidskasser. Med måltidskasser kan du få en masse tips i køkkenet.

Hvad er måltidskasser?

Måltidskasser er en rigtig god hjælp i hverdagen for travle familier, der gerne vil have sund, varieret og nem aftensmad. Med en måltidskasse får du leveret alle ingredienser og opskrifter, som du skal bruge i løbet af ugen.

Der er et stort udvalg af forskellige leverandører, som du kan vælge mellem. Udvalget hos leverandørerne vokser også i takt med, at måltidskasser bliver mere og mere populære i Danmark.

På nuværende tidspunkt kan du få sunde måltidskasser fra RetNemt, Skagenfood, Aarstiderne, Kokkens Hverdagsmad, Den Grønne Asparges og Simple Feast.

Uanset hvilken leverandør du vælger, får du leveret måltidskassen til din dør. Det kræver ikke engang, at du er hjemme til at tage imod den. Så nemt er det.

Hvem køber måltidskasser?

Markedet for måltidskasser vokser konstant. Én af grundene er helt sikkert, at det er fordi udvalget stiger i takt med efterspørgslen. Det gør også, at måltidskasser i dag dækker mange behov, som forbrugerne har.

Børnefamilier har mulighed for at vælge børnevenlige måltidskasser, der er tilpasset en travl og presset hverdag. Personer, der udelukker kød i madlavningen, kan bestille vegetariske eller veganske måltidskasser.

Til dem der gerne vil spise sundt og varieret, er der mange sunde måltidskasser at vælge mellem. Der er også mulighed for dem, der bor alene, at modtage måltidskasser til 1 person.

Måltidskasser er derfor super fleksibelt og kan tilpasses efter dine behov og ønsker i dit liv.

Hvilke måltidskasser er bedst?

Du kan vælge mellem mange forskellige måltidskasser hos leverandørerne, der tilbyder konceptet. Det er meget individuelt, hvad der falder i den enkeltes smag.

Det gode er, at du hver uge kan se menuen for de forskellige måltidskasser. Det kan hjælpe med at vælge, hvilken måltidskasse der falder bedst i din smag. Det er en stor hjælp, så du er sikker på at få en måltidskasse leveret, hvor du kan lide alle retterne.

Hvis du gerne vil have eksempelvis kylling i dine måltidskasser eller have stor indflydelse på din måltidskasse, har du mulighed for at designe din egen måltidskasse med RetNemt.

Hos RetNemt kan du vælge, at du eksempelvis vil have flest familievenlige, hurtige, sunde eller økologiske måltider. Du kan også fravælge råvarer, som du ikke bryder dig om eller kan tåle. Det er derfor en god måde at sikre dig sund og varieret kost, som du kan lide.

En leverandør såsom Kokkens Hverdagsmad giver dig mulighed for at udskifte flere af ugens menu. Det gør, at du eksempelvis kan få mere kylling i din måltidskasse, hvis du gerne vil spise det flere gange om ugen.

Hvad koster en måltidskasse?

Prisen for en måltidskasse varierer meget efter hvilken måltidskasse du vælger, hvilken leverandør du foretrækker, antal personer og dage.

Det er bedst, at du selv finder den gældende pris for din måltidskasse hos den leverandør, som du hælder mest til. Når du har angivet personer og dage, får du oplyst den eksakte pris.

Disse priser er vejledende for en måltidskasse for 2 personer i 3 dage:

  • Aarstiderne: Fra 454 kroner.
  • Den Grønne Asparges: 419 kroner.
  • Kokkens Hverdagsmad: 432 kroner.
  • RetNemt: Fra 396 kroner.
  • Simple Feast: Fra 545 kroner.
  • Skagenfood: Fra 320 kroner.

Men husk, at priserne kan variere, så find prisen for din måltidskasse på leverandørens hjemmeside.

Hvis du gerne vil mindske kuvertpriser, er det tilfældet hos mange leverandører, at du kan øge antal kuverter og dermed give mindre i kuvertpris. Det giver god mening, hvis du gerne vil have til frokost eller madpakken dagen efter.

På den måde sparer du både tid og penge i hverdagen. Rester smager mindst lige så godt dagen efter, så det er ikke fordi du går på kompromis med smagen eller kvaliteten af din frokost.

Hvilke måltidskasser er færdiglavede?

Hvis du er til måltidskasser, der gerne må være lavet på forhånd, er der flere leverandører, der vil give mening for dig.

Kokkens Hverdagsmad tilbyder måltidskasser med færdiglavede måltider. Det betyder, at du kan servere aftensmad på blot 20 minutter flere gange om ugen. Det er en super nem genvej til en mindre travl og presset hverdag.

Simple Feast gør det samme med de vegetariske og veganske måltidskasser. Hos Simple Feast kan du få økologiske måltider, som du kan servere på 10 minutter. Det er super nemt og enkelt. Så skal du blot stå for at opvarme maden på komfuret eller i ovnen. Det hele er lavet på forhånd for dig, så du blot skal stå for at færdiggøre retterne.

Skagenfood tilbyder forskellige måltidskasser, som har fokus på, at det skal være hurtigt og nemt for dig at lave. Disse måltidskasser som kan laves på 15-20 minutter er udviklet, så de passer til en travl hverdag og en familie, der gerne vil bruge mindre tid i køkkenet.

Få mere kylling i din hverdag

Med måltidskasser kan du få meget mere kylling i hverdagen. Det er typisk for mange leverandører at tilbyde kylling som minimum én gang om ugen.

Det gode ved måltidskasser er, at du kan være sikker på, at kvaliteten og smagen af kylling er rigtig god kombineret med de øvrige smagskomponenter i retten.

Hos Aarstiderne får du økologisk kylling. Det vil du virkelig nyde at smage, fordi det har en meget markant og lækker smag, som er alle pengene værd. Ved flere af måltidskasserne hos Aarstiderne er det muligt at bestille ekstra kød og kylling til.

På den måde er du sikker på at få rigeligt af kylling og protein i dine måltider. Kylling er generelt kalorielet kød, som spises flittigt af personer, der gerne vil spise sundt i hverdagen.

Til gengæld giver den dig stadig en god og mættende følelse, så du får en god mæthedsfornemmelse hver gang.

Du kan prøve måltidskasser for en stund og se, om det giver dig mere inspiration i køkkenet. Kylling kan sammensættes på mange forskellige måder – mon din foretrukne leverandør kan give dig tips til, hvordan kyllingen også kan anvendes? Prøv dig frem.